off365-1

Próbálja ki Ön is az Office 365-öt!

Ismerje meg az egyes csomagokban foglalt szolgáltatásokat és azok árait!

Nagyvállalati csomagokVállalati csomagokIsmerje meg élesben az összes
Office 365 által nyújtott szolgáltatást!
kiprobalas

30 napig ingyen próbálhatja ki a legnagyobb Offcie 365 Nagyvállalati E3-mas csomagot.

Az E3-mas nagyvállalati csomag többek között magában foglalja a hagyományos Office szoftverek online, mobileszközökre optimalizált és asztali verzióit, valamint a következő szolgáltatásokat:

Konferencia bárhol, bármikor – Skype Vállalati verzió: videokonferencia és hanghívások, csevegés a Skype jól ismert felületén, a Lync fejlett technológiájával, minden eszközön, a vállalat bármely belső vagy külső partnerével

Vállalati közösségi hálózat – Yammer: Eszébe jutott már, milyen egyszerű lenne, ha vállalatának olyan közösségi hálózata lenne, amely a Facebook megoldásaihoz hasonló lehetőségeket nyújt csevegés és információ-megosztás téren, de ezt zárt módon, adatvédelmi aggályok nélkül? A Yammer erre nyújt lehetőséget, a vállalat üzenőfalát csak a megfelelő, vállalati Office 365 fiókkal érhetik el az arra jogosult felhasználók, de lehetőség van cégek közötti kommunikációra is a csoportok funkcióin keresztül.

Mindenhol elérhető fájlok -Felhő alapú fájltárolás és megosztás: A OneDrive vállalati verziójával 1 TB tárhely érhető el a felhasználók számára, ezáltal könnyítve meg a vállalaton belüli és akár az azon kívüli fájlmegosztást. Többé nem jelentenek gondot a túl nagyméretű e-mail csatolmányok !

Exchange Online levelezési és naptármegoldás: fejlett, üzleti levelezés a felhőből, vállalati e-mail címmel, Outlook 2013 számítógépes és mobilkliensekkel, fizikai szerver szüksége nélkül!

Ezek mellett a Nagyvállalati E3-mas csomag tartalmazza az asztali Office alkalmazásokat(Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher, Outlook, InfoPath) és további SharePoint és más alapú Microsoft funkciókat, melyekről az ikonokra kattintva többet is megtudhat.

  • asztalioffice1
  • levelezes1
  • skypefb1
  • onenote1
  • onedrive1
  • yammer1
  • sway1
  • team1
  • video1
  • tovabbi1

A szolgáltatások teljes listájáról és a további Office 365 csomagok részleteiről keresse bátran szakértőinket!

kiprobalas

A próbaverzióval összesen 25 fiók hozható létre egy szervezeten belül. A kipróbálás gombra kattintva elfogadhatja a 30 napos próbaverzióra vonatkozó ajánlatot, valamint az Ecobit Kft. részére delegálhatja az adminisztrátori feladatokat. Ezzel például a felhasználók hozzáadása és kezelése lehetővé válik az Ön Microsoft Partnere, az Ecobit Kft. számára is, így hatékonyabb technikai támogatást tud nyújtani. Az adminisztrátor jog delegálását később is bármikor kérvényezheti és visszavonhatja. Javasoljuk, hogy amennyiben nem szeretne a technikai részletekkel és beállításokkal foglalkozni, már a a 30 napos próbaverzió alatt is, a regisztrációnál delegálja az adminisztrátori jogokat az Ecobit Kft. részére a hatékonyabb technikai támogatás érdekében. Ha kérdése van, bátran keresse szakembereinket!